Bizi Sosyal Medyada Takip Edin
TEKLİF
FORMU
SENİN
DANIŞMANIN
PRATİK
HESAPLAMA
Müşteri Hizmetleri04122515145
Zipato Tablet
2 yıl garanti
Ürün Özellikleri

Evinizi akıllıca kontrol etmenin en pratik ve şık yolu. Zipato Duvar Tableti ile evinizdeki otomasyon kullanımını daha pratik ve şık bir hale getirebilirsiniz. Dilerseniz Zipabox ile uyumlu bir kontrol paneli görevi görür, dilerseniz de Zipaboxa ihtiyaç duymadan tüm kontrol işlemlerinin yerine getirebilir. Üstelik duvara monte sarj istasyonu ile evinize estetik bir dokunuşla, sarj sorunun pratik bir şekilde çözer.

 

Teknik Özellikler

Ev otomasyon kontrolü için tablet benzeri panellerin kullanımı her geçen gün artmaktadır. Ancak, tablet üzerinden evdeki aydınlatma, iklimlendirme ve güvenliği yönetebilmek için bu tabletin evin tüm fertlerinin erişebileceği bir yerde sabit durması gerekliliği ortaya çıkabilmektedir. Öte yandan, bu gibi tabletler için en ideal montaj yerlerinin salon ve benzeri göz alıcı yerler olduğunu düşünüldüğünde, sarj kablolarının ortada gözükmesi istenmez. Zipato duvar tutucu ile, Zipato tabletinizi evinizdeki herhangi bir duvara monte edebilir; mıknatıslı duvara monte sarj istasyonu sayesinde de sarj işlemi için kablolu sarj aletleri ile uğraşmanıza gerek kalmaz. Hatta evinizde birden farklı yerde duvara monte sarj istasyonunu konumlandırarak, tek bir Zipato tableti birden farklı yerde kullanabilirsiniz.

Zipato Duvar Tableti, Zipabox ile uyumlu çalışan bir kontrol ünitesi olmasının yanı sıra, dilediğinizde kendisi de bir kontrol ünitesinin yerine geçebilir. Bu şekilde, Zipaboxu almanıza gerek kalmadan sadece Zipato Duvar Tableti ile evinizdeki tüm sensörler ile iletişimi sağlayabilir, konforun ve güvenliğin tadını çıkarabilirsiniz. Zipato Tablet ile;


  • Güvenlik sisteminizi aktive/ deaktive edin,
  • Güvenlik zonlarının durumlarını kontrol edin,
  • Alarm olaylarının listesini inceleyin,
  • Sınırsız sayıda sanal alarmı kontrol edin,
  • Evinizdeki her cihazın anlık elektrik tüketimini denetleyin,
  • Evinizdeki tüm odaların ısıtma ve soğutma sistemini ayrı ayrı kontrol edin,
  • Elektrik tüketimini toplu olarak inceleyin,
  • Tek bir noktadan tam kontrol sağlayın aydınlatmanızı ve perde/panjurlarınızı tek bir noktadan kontrol edin,
  • Ve bunlar gibi bir çok akıllı ev kontrolünü yerine getirin...