Bizi Sosyal Medyada Takip Edin
TEKLİF
FORMU
SENİN
DANIŞMANIN
PRATİK
HESAPLAMA
Müşteri Hizmetleri04122515145
Zipabox - Akıllı Ev Kontrol Ünitesi
2 yıl garanti
Ürün Özellikleri

Her evi güvenli, konforlu ve enerji verimli hale getirir. Zipabox, yeni nesil akıllı ev kontrol ünitesidir. Genellikle basit, güvenilir, düşük-enerji tüketimli radyo dalgaları ile kablosuz olarak duvarlardan, kat aralarından ve dolapların arasından iletişim kurabileceği gibi, istendiğinde geleneksel kablolu otomasyon cihazlarını da yönetebilir.

Teknik Özellikler
Herkes, nerede olursa olsun evini uzaktan kontrol etme ve günlük rutin ev aktivitelerini otomatize etme fikrini sever. Ev güvenliği,enerji tüketiminde tasarruf ve hayatı kolaylaştırma unsurları, herkes için önemli ve kayda değer faydalar, ancak asıl zorluk bunu kolayca ve düşük maliyetlerle yapabilmektedir. Zipabox kontrol ünitesi yeni nesil yüksek teknolojiyi kullanarak ev network’ü karmaşasını ortadan kaldırarak, sade ve basit bir akıllı ev sunmakta... 

Herhangi bir fişe kolayca takılır takılmaz çalışmaya başlar ve otomatik olarak evdeki tüm bağlı cihazlar ile iletişim kurar; tüm bu cihazları buluta bağlayarak kullanıcıların ister evde ister yolda olsunlar, akıllı telefon, tablet, bilgisayar ve TV’lerinden bu cihazlara erişip kontrol etmelerini sağlar. Kurulması ve kullanması son derece basit olan Zipabox, geleneksel alternatif rakiplerine göre çok daha uygun maliyet ve zengin özellikler sunar. Zipabox hem son kullanıcılara hem de servis sağlayıcılara gerçek katma değeri sunar. Zipabox ile son kullanıcılar evlerini akıllıca yönetirken, servis sağlayıcılar da talepbazlı yeni servisleri ve uzaktan müdahale araçlarını aktive edebilirler. Özetle herkes için daha hızlı ve kaliteli destek sağlanır.

Zipabox kontrol ünitesi bir çok farklı iletişim standartı ve protokolü ile haberleşme yeteneğine sahiptir: Z-WAVE, ZIGBEE, KNX, ENOCEAN, ONVIF, UPnP, DLNA... Buna ek olarak, Zipabox “ekle-çalıştır” özellikli ek modülleri ile yeni özellikler kazanabilir ve yeni haberleşme protokol ve arayüzleri ile iletişime geçebilir. Zipabox bir kez konfigüre  edildikten sonra kendi başına çalışır, bulut teknolojisi ile uzaktan izleme, mesajlaşma ve programlama servisleri sunar. Sade ve anlaşılır grafik arayüzü sayesinde herhangi bir programlama bilgisi gerektirmeden, müşterilerin kendi kural ve senaryolarını  oluşturmalarına olanak sağlar.