Bizi Sosyal Medyada Takip Edin
TEKLİF
FORMU
SENİN
DANIŞMANIN
PRATİK
HESAPLAMA
Müşteri Hizmetleri04122515145
Bacino
2 yıl garanti
Ürün Özellikleri

BUGÜNE KADAR HIZ KESMEDEN DEVAM EDEN BİR TREND.

Duravit Bacino tezgah üstü lavaboyla bugüne kadar gücünü kaybetmeyen bir eğilim başlattı. Küçük ama çekici bir seri olan Bacino özel banyolarda, makyaj odalarında ve otellerde hem modern hem de farklı banyo alanları oluşturuyor. Bacino, Fogo mobilya serisiyle ve taş, betonveya cam mozaik gibi diğer konsol malzemeleriyle birleştirilebilir.
Teknik Özellikler
Yıkanma alanı banyonun merkez üssüdür ve Duravit’in bu segmente hitap eden, el lavaboları ve lavabo dolaplı gömme lavabolardan tezgah üstü lavabolara ve bunlara uygun çeşitli boyut ve tarzlardaki tezgahlara uzanan kapsamlı bir repertuarı vardır. Özellikle başarılı örnekler arasında havluluk olarak da kullanılabilen metal tezgahlı Starck 3 lavabo, Happy D. yuvarlak lavabo dolaplı etajerli lavabo ve Fogo tezgahla beraber Bacino lavabo. Starck 1 serisinde mükemmel misafir banyoları için güzel fikirler vardır. Fıçı biçimli lavabo ve etajer ünitesi çoktan klasik olmuştur ve beş çekici yüzeyle sunulmaktadır. Macassar, Amerikan Cevizi, Armut ve yeni Parlak beyaz ve Parlak siyah lakeler.

Duravit ayrıca dar banyolar ve çatısı eğimli olanlar için benzersiz incelikte lavabolar sunar: bütünleşik vitrifiye raflı çapraz Architec lavabo, sadece 25 cm çıkıntılı Happy D. lavabo veya sadece 25 cm genişlikte ve 45 cm derinlikte Vero lavabo.

Bunlara uygun, ışıklı ya da ışıksız türleri bulunan çok çeşitli aynalar ve aynalı dolaplar “mini banyolar” için tasarlanan dekorasyona mükemmel biçimde son noktayı koyar. Sabunluklar, havlu tutucular ve çok çeşitli banyo aksesuarları sadece yıkanma alanının görüntüsünü zenginleştirmekle kalmaz, aynı zamanda işlevsel bir amaca hizmet eder.

Asma klozet ya da bağımsız klozet tarzındaki uyumlu klozet kesinlikle “şart”tır! Çıkıntılı kısmı özellikle kısa olan klozetler boş alanın az olduğu yerlerde sorunu çözerken, amortisörlü kapağı olan klozetler kullanımda ilave konfor sağlar. Kapaklı ya da kapaksız bir pisuar erkek konuklar için ilave bir montaj seçeneğidir. Starck 1 ve Happy D. koleksiyonlarının pürüzsüz kıvrımları ile Starck 3 serisinin geometrik biçimi arasında yapılacak tercih tamamen bir estetik zevk meselesidir.